Gegevens:

Auteur:
Categorie:
Columns/Blogs
Geplaatst:
28 oktober 2012, om 20:08 uur
Bekeken:
321 keer
Aantal reacties:
0
Aantal downloads:
89 [ download ]

Score: 0

(0 stemmen)

Log-in om ook uw mening te geven!




Share |

"men smede het ijzer als het heet is"




Chocolade is méér dan een dikmaker. Je wordt er vrolijker
van, mits je er voldoende van eet natuurlijk. Daarbij is het wel van belang dat
je de weegschaal eerst naar de lommerd brengt. Dan houd je meteen wat pecunia
over voor de chocolade. Die dient dan wel zo puur mogelijk te zijn, liefst extra-puur.
Eet je dagelijks een bepaalde portie (de precieze dosering moet ergens
(google?) wel te achterhalen zijn, dan schijn je de antidepressiva bij de
apotheek te kunnen laten. Die wordt nu nog wel vergoed, maar met het afbouwende
medicijnenbeleid zou dat wel eens op korte termijn kunnen veranderen. Chocolade
heeft een positieve invloed op het concentratievermogen. Uit wetenschappelijk
onderzoek is gebleken dat in Zwitserland, waar de meeste chocolade per hoofd
van de bevolking geconsumeerd wordt, het grootste aantal Nobelprijzen gewonnen
is. Als dit effect ook tijdelijk waar te nemen zou zijn, dan moet de
intelligentie in Nederland zo rond Sinterklaas op zijn hoogst zijn. Zou het
niet handig zijn belangrijke beslissingen, zoals examens, verkiezingen, vergaderingen
van grote importantie rond die tijd te situeren? Het
land kan er dan toch alleen maar op vooruit gaan?



Reageer op dit verhaal!

Je moet helaas ingelogd zijn om te kunnen reageren.